Om Camilla

Att kunna jobba med både människor och djur har alltid funnits i min tanke. Jag utbildade mig tiill undersköterska på gymnasiet och jobbade där efter inom äldrevården och senare inom handikappomsorgen. Ett fantastiskt jobb!

2011 blev jag färdig diplomerad häst- och hundakupunktör.Ville lära mig mer om muskler ,vad de gör, hur de fungerar. Vad krävs för att en muskel ska arbeta osv. Då gick jag en utbildning till hästmassageterapeut. Var mammaledig ett år och genom att sitta och studera mina barn och hur de upptäckte sina rörelser så blev jag fast besluten om att det var inte bara hästarna som behövde massage, utan även ryttaren/kusken m fl. För hur vi än vänder och vrider på myntet så finns det två sidor. Behandlar vi bara den ena så finns den andra sidan kvar och kan påverka.

Så nu är jag klar med min utbildning till certifierad massör & medicinsk massageterapeut! En gedigen utbildning som ser till hela människan. Detta är så spännande.
Hästar har funnits i mitt liv sedan 10 års ålder. Redan då var jag fascinerad över dessa stora atleter. Så starka men ändå så sensitiva.
Hundar har jag vuxit upp med då min mor hade liten uppfödning när jag var liten. Har tyvärr ingen hund nu.

Färdiga utbildningar:

KURS I ORIGOPATI (2017)
CERTIFIERAD MASSÖR & MEDICINSK MASSAGETERAPEUT på människa ( Jan 2015- Feb 2016)
DIPLOMERAD HÄSTMASSAGETERAPEUT  “med fokus på hästens hälsa”  (2012-2013)
HUND & HÄSTAKUPUNKTURUTBILDNING (2010-2011)
 
3-ÅRIG UNDERSKÖTERSKEUTBILDNING GYMNASIET (1999-2002)
Sen har jag även varit på en del föreläsningar/kurser
– Produktutbildning Pharmalight (2014)
– Gillian Higgins “Hästen i rörelse” (2011)
– Stretching på häst (2008)
 
Pågående kurser:
HOVTERAPI

Om du har ytterligare frågor, kontakta mig gärna via min kontaktsida.