Kundreferenser

Häst

Detta fina meddelande fick jag av en ägare och dennes häst.

Hästen har varit mycket utåtagerande och ansetts farlig. Har bytt hem några ggr p g a detta. Nuvarande ägare hörde av sig till mig och frågade om jag kunde tänka mig att behandla hästen. Blev förvarnad att hon var speciell och utåtagerande. Vi gör ett försök sa jag.

Väl där, så första behandling tog 15 min. Jag fick känna på huvud och hals och behandla en liten stund, sen var hästen helt slut. Andra gången jag var där så fick jag känna igenom huvud, hals bogar, manke, bröstrygg och behandla detta. Nu stod hon och sov…… 700 kg häst

Tredje gången kom vi hela vägen till länden.  Så stor skillnad på hästen från gång till gång. Hon rör sig mer, busar i hagen.

ÄGAREN EGNA ORD:

Tack! Nu har jag äntligen fått ett hästliv som jag förtjänar, med kompisar som förstår vad jag menar..nu ska jag bara bevisa för matte att jag egentligen är snäll

Mvh A och Spisar som förstår vad jag menar..nu ska jag bara bevisa för matte att jag egentligen är snäll

Mvh A och S

Wigge Svensson

Stor kram till dig!!!! Just nu älskar jag din led-ljus maskin! I går hade jag så ont i min axel att jag låg i soffan och bara grät. kom på maskinen och provade med ett litet hånfullt leende. du känner ju mig. Knappt en timme senare slutade tårarna att rinna och jag kunde resa mig efter ytterligare en timme rörde jag nästan obehindrat på armen men lite ont hade jag allt så jag körde en gång till. Och tro det eller ej jag har sovit hela natten och vaknade helt smärtfri!!!!!!!!! UNDERBART! Stor kram till dig!

 

Detta brev kom på mailen!

I april år 2013 fick jag plötsligt ont i ett knä. Trodde jag hade gått illa. Men värken fortsatte och jag sökte läkare som först sa att det var miniskeln. Men efter röntgen och flera undersökning kom de fram till att det var artros. De artros tabletter som finns på apoteket hjälpte mig inte. Jag genomled hela sommaren med värk och knaprade Alvedon.

Under hösten så fick jag genom en vän Marie Mattson veta att det finns något som heter Ledljus behandling och det kanske skulle kunna hjälpa mig. Jag tänkte, jag måste prova för jag kan inte gå så här och ha ont hela tiden.
Jag fick kontakt med Camilla och vi bestämde att jag skulle gå några gånger på prov. Olyckligtvis så den vecka som jag skulle dit så hade jag stått på ett bord (för att byta gardiner)  och trampade fel när jag skulle gå ner via en stol med dyna på. Givetvis så flyttade dynan på sig och jag ramlade handlöst ner på golvet. Slog i ryggen och sätet.
Så när jag kom till Camilla så började vi att försöka rätta till ryggen, men även knäet fick sig en behandlig.
Och se efter de behandlingar som vi bestämt att jag skulle genomgå så hade ryggvärken försvunnet och knäet blivit mycket bättre.
Idag har jag ingen värk alls och är så nöjd med att jag fick tipset om Ledljus behandling.
Det kan jag verkligen rekommendera.

Hoppas att det blir bra så här.
Hälsningar Atti

 

Hej! 

Jag har en dvärgschnauzer på 3 år. Han hade muskelinflammation vid skulderbladet. Fick antibiotika i 2 veckor, blev då bättre. Men 3-4 dagar efter att vi slutat med antibiotika så började han halta igen.

Då ringde jag till Camilla. King fick tre bahandlingar med akupunktur med en veckas mellanrum.

Sen efter sista behandlingen så gick jag till veterinären och King blev då friskförklarad.

Tack för hjälpen Camilla.

Mvh Carina och King

Från Sofie Och Romantique

Idag har Romantique fått en härlig behandling av enormt duktiga Camilla och Mivida. Hon har stor del i att R:s kropp är så fin och i princip inte hade någon spänning el ömhet trots hårt tävlande sista tiden:):) TACK!

Ekipagebehandling

Sökte hjälpa hos Camilla då min häst (islandshäst) var stel, hade något svårt att sätta under sig och att jobba i fin avslappnad form. Valde ekipagebehandling då jag misstänkte att jag själv inte var i toppskick.
Mycket nöjd då jag märkte skillnad direkt på både mig och min häst. Han var direkt mer avslappnad, mjuk och lyhörd.
Jag själv var mer avslappnad och kände att för första gången hade jag fått en massage som verkligen gick på djupet.
Blev mer medveten om hur min sits var och hur min häst rörde sig. Är mycket nöjd med resultatet!!!

Mvh Reneé Nilsson

 

Tusen tack för behandlingen av mig och mina hästar! Efter att ha fått massage så har jag blivit mer rörligare och blivit en mer stadigare ryttare. Mina hästar har det blivit en stor skillnad på! Ett helt annat steg och de är mycket positivare till arbete.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citerat från kund:

Nu när jag och Åke har blivit behandlade av Camilla tillsammans så tycker jag att både han och jag känns mycket jämnare och mjukare. När Camilla kom första gången så var våra främsta svårigheter att ställa till vänster och aktivera höger bakben, och även om vi fortfarande jobbar på att få det så jämt som möjligt så är det mycket bättre vid det här laget. Jag tycker att det är kanon med gemensam behandling, inte bara för att vi båda får varsin dos av den utan också för att vi kan hitta kopplingar till varför spänningarna sitter där de sitter och därefter komma på hur vi båda behöver jobba för att få bort dem. Det var jättebra att Camilla kunde säga att min högra höft sitter något längre fram än den vänstra, och Åke känner av det. Eftersom den då var lite långt fram så ville han kompensera med att dra fram sin högra sida och “fånga upp” min, vilket blev en ond cirkel. När vi då fått höra vad det var som spökade så kunde jag ändra på min position och göra oss båda jämnare. Så positionsändring tillsammans med behandlingarna har gjort susen och nu kan vi bara jobba vidare med mer avslappnade och jämna muskler. Jag är jättenöjd och jag rekommenderar absolut gemensam behandling!