Varmt välkommen till Mivida Motus teamryttaren Thindra Lundqvist!

Varmt välkommen till Mivida Motus teamryttaren Thindra Lundqvist! Thindra och hennes hästar har jag känt i några år nu. Det är härligt att se denna passion och kärlek till hästen där hästens välfärd är i centrum. Hästen måste må bra på insidan för att kunna må bra på utsidan.

Här kommer en presentation av Thindra som hon själv skrivit:

Hej! Jag heter Thindra Lundqvist och är en hoppryttare på 15 år. Jag har två ponnys, en äldre på 22 år men som är pigg som en lärka som heter Pendeline (penny) och en yngre på 8 år som inte kommit så långt för sin ålder men som nu börjar ta sig som heter Seychellers Saoirse (sassa). Sassa är den jag satsar på mest nu då Penny gått ner i varv och bara skuttar runt på små tävlingar och startar ett par dressyrtävlingar då och då. Sassa är en väldigt het och envis ponny som nästan alltid är på helspänn. Hon har inte varit lätt men med mycket träning och evigt slit så har vi nu börjat hitta varandra mer och mer.

Efter 2år i mina ägor så har vi nu debuterat lätt B i hoppning och nästa mål är såklart att klättra fler steg upp i klasserna! Men för oss är tekniken väldigt viktig så det får ta den tid det tar så att allt sitter. Mitt mål med Sassa är att ta oss så långt vi kan och som allas önskan är ju vår att ta oss till dem allra största tävlingarna! Jag tillbringar minst 3-4 timmar i stallet på vardagar och nästan dygnet runt på helgerna. Man kan väl säga att jag är en väldigt ambitiös ryttare som vet vad jag vill! Jag brinner för ridsporten och älskar att se mina ponnys utvecklas och hur vi utvecklas som ett team.

För mig är det väldigt viktigt att ha ett starkt band med båda mina hästar och att älska hästarna först, sen sporten för det tror jag man kommer längst på!

??❤

feb 11, 2019 | Posted by in Blogginlägg | Kommentarer inaktiverade för Varmt välkommen till Mivida Motus teamryttaren Thindra Lundqvist!