Vem är Camilla

Min historia

Jag som driver företaget heter Camilla Persson och bor i Virestad. Jag och min familj bestående av min man och två  barn bor på egen gård. Här har vi bott i snart 8 år.  Vi har fem egna hästar.  Här bor också två hundar, två får, två getter och två katter. Vi har även några inhyrda hästar. 


Jag är uppvuxen med djur runt omkring mig. Vid 10 års ålder tjatade jag mig till mina första ridlektioner.  Sen var jag fast! 

Sen den dagen har det funnits hästar runt mig på ett eller annat vis. Har ridit in unghästar och travare. Även varit den som suttit upp på hästar som varit svåra (läs oförstådda). Sen jag köpte min första travare så har de legat mig varmt om hjärtat. 

Red på ridskolan i 8 år, sen blev det att rida andras hästar och till sist ha egen. Totalt är det 30 år sedan jag började med häst. 

Biomekanik, muskler och fascia har facinerat mig hela livet. Från att bli utbildad undersköterska, till hästakupunktör, hästmassör, kurser i fasciarealese teknik  och till medicinsk massageterapeut på människa. 


Jag och Tobacco tränar på ängen

Vår gård och djuren som bor där

Freja danskvensk gårdshund och Ozzy korsning. 

Ozzy är även utbildad vård och skolhund

Tobacco f.-06

Gårdens snällaste halvblodsfarbror

Musse f.-11

Varmblodstravare

Manouk f.-18

Korsningsponny  och är mamma till världens finaste Enya

Mivida's Enya f.-23

Korsningsponny  

Berta & Doris

75% Walliska svartnos / 25% värmländskt får

Mini & Marabou

korsning boer/svensk lantras